Buitenzonwering - Frens Montage

Bekijk hier het gehele buitenzonwering assortiment van Frens Montage.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Terrasschermen (Knikarmschermen)

Terrasschermen zijn vooral geschikt waar een vrije doorloop gewenst is. Naast de zonwerende functie kan men ook gezellig onder het scherm gaan zitten.

De huidige techniek staat garant voor een sterke constructie en lange levensduur. Terrasschermen zijn leverbaar in half open uitvoering of in volledig gesloten uitvoering (cassettescherm). 

Terrasschermen kunnen op bijna elke plaats aan de gevel worden ingepast. Voor deze schermen gebruiken wij uitsluitend de beste doeken van Swela , Dickson of Sattler.

Zodra wij bij u aan huis zijn kunnen wij u meerdere modellen laten zien. Dan kunnen wij u ook meer vertellen over de diverse soorten besturingen.

Uitvalschermen:

Het uitvalscherm is zeer geschikt voor situaties waar geen vrije doorloop gewenst is. Er zijn diverse modellen cassettes en verschillende soorten armen leverbaar (windvast, stormvast etc.).

Wij voorzien u uiteraard graag van een zorgvuldig advies. Hier gebruiken wij weer de doekcollecties van Swela, Dickson en Sattler, wat een keuze van meer dan 300 doeken oplevert.

Screens:

Dit type zonwering werd oorspronkelijk veel gebruikt voor kantoren, ziekenhuizen en scholen. Tegenwoordig wordt de screen ook veel ingezet bij woningen, vooral waar een vrije doorloop gewenst is.

Met het Multilock screen van Suncircle en de LX 55 van Lumenguard hebben wij op dit gebied een paar sterke troeven in handen. Het speciale glasvezeldoek is aan de zijkanten voorzien van een “rits” die opgesloten zit in de fraaie geleiders.

Hierdoor ontstaat een windvast screen zonder wapperende doeken. Wij willen wij u graag van alle informatie voorzien.

Markiezen:

Markiezen geven uw woning een statig en sfeervol karakter. Deze echte oud-Hollandse zonwering is een toegevoegde waarde voor uw woning, een teken van solide vakmanschap. Doordat de zijkanten gesloten zijn is deze zonwering zeer effectief. U hebt geen last van zij-inval van de zon. De markies is in verschillende modellen leverbaar. Het Pet-model biedt extra doorloophoogte.

Markiezen zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam door het aluminium frame en de hardhouten bekapping. De bekapping heeft sierlijk gefreesde randen, wat een extra nostalgisch karakter geeft. De bekapping is ook in aluminium leverbaar. Ook hier gebruiken wij de beste doeken van Swela, Dickson en Sattler.

Serrezonwering:

Zoals de naam al zegt, is de serrezonwering speciaal ontwikkelt om de zon te weren in uw serre of onder uw veranda / terrasoverkapping. Zelfs montage op een pergola is mogelijk. U kunt uw schaduw regelen met bijvoorbeeld de Lavanzabox, de Megabox (Grand) de Luxe of de Sunrise.

Allemaal verschillende  serrezonweringen die bovenop uw serre of terrasoverkapping gemonteerd kunnen worden. Zowel geschikt voor particuliere woningen als horeca doeleinden. De verticale zonwering kunt u eenvoudig verkrijgen door het toepassen van een bocht in de geleiders. Wel zo handig bij laagstaande zon.

Hebt u een terrasoverkapping / veranda en u wilt uw doek nog beter beschermen? Dan kunt u kiezen voor een serrezonwering dat onder het glas gemonteerd wordt.

Dit gaat fantastisch met onze T100. Leverbaar tot een breedte van 10 meter.

U hebt de keuze uit verschillende soorten kwaliteitsdoeken. 

Laat u verder adviseren door Frens Montage bij u aan huis.

“Op al onze buitenzonweringen verlenen wij 7 jaar garantie”